Bijeenkomst 28 augustus as.

Beste Trainers, Leiders, (assistent) Scheidsrechters, Jeugdcommissie, Technische commissie, wedstrijdsecretariaat

Het nieuwe voetbal seizoen nadert snel, sommigen van jullie genieten nog van een welverdiende vakantie, anderen hebben het erop zitten en sommigen gaan nog.

Er gaan een aantal belangrijke zaken veranderen, die m.n. betrekking hebben op jullie, maar ook voor alle spelers.
We gaan werken via een digitaal wedstrijdformulier via de app wedstrijdzaken van de KNVB. Dit gaan de scheidsrechters gebruiken en ook de leiders/trainers moeten wekelijks dit formulier via de app invullen. Spelers zijn zelf verantwoordelijk dat de KNVB beschikt over de juiste gegevens die de ledenadministratie invoert voor de SV Marienheem in sportlink. En dat de pasfoto's kloppen.

Hoe dit allemaal werkt gaan we jullie uitleggen tijdens de informatie bijeenkomst op maandag 28 augustus om 20.00 uur in de kantine. Het is zeer wenselijk dat jullie hier allen bij aanwezig zijn, omdat je dan precies uitgelegd krijgt hoe het allemaal werkt. Mocht je echt niet kunnen, meld je dan af bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Omdat de impact voor de spelende leden minder groot is, gaan we ervan uit dat de leiders/trainers de spelers uit hun eigen team uitleg geven. Mocht de 28e blijken dat daar hulp bij nodig is, dan gaan we dit nog regelen.

Ik zie jullie graag de 28e.

Met vriendelijke groet

Monique Schrijver