In memoriam.

IN MEMORIAM

ROBERT VELTMAAT

We ontvingen het droevige bericht dat op zondagmorgen 11 november ons lid Robert Veltmaat is overleden op de leeftijd van 42 jaar.

We kennen Robert als een zeer betrokken persoon die zijn gehele leven al lid was van de S.V. Mariënheem. Hij heeft alle jeugdteams doorlopen en een aantal jaren gevoetbald bij de senioren. Daarnaast was hij actief op vele fronten in de vereniging, gestart als jeugdleider bij de pupillen en de laatste jaren was hij boegbeeld als leider van het A elftal. Hij was betrokken als leider/trainer van dames 2 en vanaf dit seizoen als leider betrokken bij het 1eelftal. Hiernaast was hij zeer actief bij vele acties in de vereniging, waaronder de opbouw tijdens de Playbackshow.

We hebben Robert leren kennen als een goudeerlijke man die altijd enthousiast was en overal het positieve van in kon zien. Hij mocht graag met de jeugd werken, samen een dolletje op de training en spelers enthousiast maken voor het voetbalspel en de vereniging. In de kantine was hij een graag geziene gast, met een biertje in de hand en zijn humor heeft hij menigeen aan het lachen gebracht.

We zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor onze vereniging heeft betekend en we zullen hem ontzettend missen.

We wensen zijn vriendin Suzanne en familie veel kracht, troost en sterkte bij het verwerken van dit abrupte grote verlies.

Bestuur S.V. Mariënheem.