Scheidsrechtersavond 1 februari 2019.

In het najaar van 2018 hebben de scheidsrechterscoördinatoren van de buurverenigingen een avond bij elkaar gezeten om een eventuele samenwerking te bespreken. Wij zijn blij met de afspraken die gemaakt zijn en hopen onder andere af en toe een beroep op collega scheidsrechters te kunnen doen als we krap zitten maar hebben ook afgesproken dat we hen kunnen helpen als dat mogelijk is. Het uitwisselen zal dan ook afgestemd worden enkele tussen de coördinatoren van de 3 verenigingen, rechtstreeks benaderen is niet gewenst. één van de afspraken is ook om in de winterperiode een avond voor scheidsrechters te organiseren om de waardering uit te spreken en om eens op een informele manier met elkaar om te gaan als collega's onder elkaar.

Op 1 februari organiseert SDOL, sv Haarle en de sv Marienheem een avond voor scheidsrechters, grensrechters, scheidsrechtersbegeleiders en coördinatoren.

Dit jaar zal SDOL de organisatie op zich nemen en zal de avond ingevuld worden met een bekende spreker. Omdat er in Marienheem en Luttenberg andere activiteiten worden georganiseerd in de kantine zal deze avond in Haarle worden gehouden. Alle betrokkenen zijn inmiddels uitgenodigd en we hopen dat iedereen gehoor geeft aan de oproep. Hebben we iemand vergeten uit te nodigen dan horen we dit graag en worden ze door ons persoonlijk uitgenodigd.

Namens Henk Alferink en Andre Holtmaat