In memoriam.

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van ons oud-voorzitter en erelid

FRANS ALFERINK

Frans is en was een zeer gewaardeerd en gerespecteerd lid van de S.V. Mariënheem.
Frans was voorzitter van onze vereniging van 2003 tot 2010, hij heeft in die jaren veel voor onze vereniging betekend. Frans heeft onze huidige commissie structuur opgezet in het project "Samen S.V. Mariënheem". Dit zorgde ervoor dat er veel meer betrokkenheid en verantwoording bij de commissies kwam te liggen en dat heeft geresulteerd in meer vrijwilligers en kwaliteit in de vereniging. Hij was het gezicht van de vereniging bij het 50 jarig jubileum van de club en heeft de verandering doorgevoerd voor jubilea kaderleden.

Frans was een gedreven voorzitter, hij was ook een “ouderwetse” voorzitter, hij had altijd een boekje bij zich waarin hij alles opschreef en vaak terug keek, dit typeerde hem. Hij had enorm veel humor en zorgde altijd voor een vrolijke noot in de vergadering. Mooi was dat Frans op de jaarvergaderingen ook altijd een leuk filmpje had, soms met een knipoog naar zijn cluppie Feyenoord. Frans zag altijd het positieve in de mens, zijn kracht was dat hij een ieder kon stimuleren om samen met elkaar iets op te pakken voor de vereniging, wat vaak resulteerde in een mooi resultaat.

De laatste jaren was Frans actief betrokken als lid van het 7eelftal, hij mocht graag een balletje trappen en had hier de grootste lol met zijn teamgenoten. De feestjes met het 7rondom een winter- en seizoenkampioen met de punten, daar genoot hij enorm van. Samen met Hans organiseerde hij vaak het mixtoernooi aan het einde van het seizoen voor de hele vereniging.

Toen het bericht kwam dat Frans ziek was, was dat een grote schok in de vereniging. Frans bleef altijd positief en liet nog regelmatig zijn gezicht zien.
We zullen hem gaan missen.

Wij zijn dankbaar voor zijn grote betrokkenheid en inzet en wensen zijn vrouw en (klein) kinderen en allen die hem lief waren veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Bestuur en leden S.V. Mariënheem.