Een frisse wind door S.V. Mariënheem!

S.V. Mariënheem is zeer blij om te melden dat er een samenwerkingsovereenkomst is afgesloten met De Voetbal Academie. Daan Koerhuis en Sander Alferink zullen gedurende het voetbalseizoen 2019-2020 trainingen verzorgen aan diverse jeugdteams. Daarnaast hebben Simon Rijsemus en Jesse Kleverkamp zich beschikbaar gesteld om de trainingsopleiding UEFA C te volgen.

De Voetbal Academie is opgericht door Daan Koerhuis en heeft inmiddels 11 jaar ervaring opgedaan in het geven van voetbaltrainingen en het geven van cursussen aan trainers en leiders. Plezier, enthousiasme en het geven van individuele aanwijzingen staan voor De Voetbal Academie centraal.

De Voetbal Academie zal 16 donderdagavonden de trainingen verzorgen aan alle jeugdteams op locatie bij S.V. Mariënheem van september 2019 t/m december 2019 en van februari 2020 t/m mei 2020. Naast het opleiden en enthousiasmeren van trainers, begeleiders en spelers van S.V. Mariënheem verzorgt De Voetbal Academie ook 2 cursusavonden voor alle trainers en geïnteresseerden vanuit S.V. Mariënheem. Daarnaast stelt De Voetbal Academie digitale oefenstof beschikbaar voor alle trainers binnen S.V. Mariënheem.

Simon Rijsemus en Jesse Kleverkamp gaan de trainersopleiding UEFA C volgen bij de KNVB. Simon zal als trainer/coach voor het elftal J017 komen te staan en Jesse bij het elftal J019. Beide heren zullen de trainingen verzorgen op de dinsdag- en donderdagavond en op wedstrijddagen als coach voor de groep staan.

De trainersopleiding UEFA C helpt beide heren om zich verder te ontwikkelen in het coachen van wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers.

Wij als S.V. Mariënheem wensen Simon, Jesse, Daan en Sander veel plezier en succes toe voor dit seizoen!