Opening vernieuwde bestuurskamer en bovenzaal 't Asspel

Vanmorgen hebben we, bestuur van 't Asspel,  onder het genot van een kop koffie de vernieuwde ruimte boven in 't Asspel opengesteld en de vernieuwde bestuurskamer beneden geopend.

Samen met de vrijwilligers van 't Asspel, de SV Mariënheem, zondagmorgendienst en enkele gebruikers van de accommodatie hebben we nagepraat over de vele werkzaamheden die verricht zijn.  Ook hebben we kort vooruit gekeken naar de komende werkzaamheden die gepland staan om voor Vocluma een eigen ruimte vrij te maken, zodat zij een lang gekoesterde wens in vervulling kunnen laten gaan.

Speciaal voor deze morgen was ook de schildersclub uitgenodigd omdat zij een belangrijke rol hebben gespeeld in de bestuurskamer. Joke Nijboer heeft een prachtig kunstwerk gemaakt waarin alle gebruikers een plekje hebben gekregen, welke aan de want in de bestuurskamer hangt. Wij nodigen dan ook iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen. Schildersclub bedankt!

De voorzitter van de SV Mariënheem richtte het woord aan het bestuur van 't Asspel om ze feliciteren met de nieuwe ruimte. Van de SV Mariënheem kreeg het bestuur een nieuwe klok aangeboden om aan te geven dat ook deze ruimte weer helemaal van deze tijd is. Bestuur SV Mariënheem bedankt!

De schildersclub kreeg een pakketje van de Parabool om samen nog een na te genieten op hun schildersavond. De vrijwilligers die gewerkt hebben aan de bovenzaal en bestuurskamer worden samen met het bestuur van de SV Marienheem uitgenodigd om op 16 november van 16 tot 18 uur een borrel te drinken in de kantine als dank voor hun inzet. Vrijwilligers bedankt!

Tot slot gaf Ben Groote Schaarsberg aan blij te zijn met de nieuwe ruimte, de zondagmorgen en  -middagdienst kunnen de tegenstander en scheidsrechters weer heerlijk welkom heten en laten zien dat we het in Mariënheem prima voor elkaar hebben.

Voor de foto's van Henk Klein Koerkamp klik HIER.