Mariënheem 1

Marienheem 1

Staand v.l.n.r.: Trainer Dave Kok, leider Jorne Klein Koerkamp, Sander Alferink, Tom Schutte, Rinse Kleverkamp, Maikel Lorkeers, Jesse Kleverkamp, Owen Schutte, Remco Jansen Holleboom en grensrechter Bennie Lorkeers.

Gehurkt v.l.n.r.: Roy Veldman, Dylan Reimert, Mike Kemper, Erwin Neppelenbroek, Stan Heetkamp, Kevin Lorkeers en Twan Lorkeers.

Veldman (shirt)
Cafe Schoenmaker
Intersport Schutte (tassen)
Dave Kok (trainer)
Matthijs Warffemius (leider)
Dinsdag: 19.45 - 21.15 uur
Donderdag: 19.45 - 21.15 uur
KNVB Zondag Klasse 5
Thuiswedstrijden: 14.00 uur

Wijhe '92-Marienheem1: 8-0

Geschreven door Jolande Kloosterman Gepubliceerd: maandag 17 september 2018

De bekerwedstrijd Wijhe '92-Marienheem1 werd een doelpuntenfestijn, helaas voor Marienheem aan de verkeerde kant. Het werd 8-0.
Door Henk Klein Koerkamp werden een aantal foto's gemaakt. Klik HIER om deze te bekijken.

Mariënheem1 wint van Go Ahead Deventer

Geschreven door Jolande Kloosterman Gepubliceerd: zondag 29 april 2018

Vanmiddag speelde Mariënheem1 de uitwedstrijd tegen Go Ahead Deventer. Go Ahead staat op de 11e plaats en Mariënheem bezet de 5e plek met 31 punten.
Het werd een 0-2 overwinning voor Mariënheem met doelpunten van Jesper Vloedgraven en Mark Neimeijer, beide doelpunten werden in de tweede helft gescoord.

Voor de foto's van Henk Klein Koerkamp klik HIER.

Met de bus naar Sportlust Vroomshoop!

Geschreven door Jolande Kloosterman Gepubliceerd: maandag 04 juni 2018

Mariënheem heeft de eerste ronde tegen Vosta winnend afgesloten. Voor aankomende zondag 10 juni staat er een uitwedstrijd tegen Sportlust Vroomshop op het programma, in de 2e ronde van de nacompetitie.

Wij willen iedereen de kans bieden om deze wedstrijd te bekijken en Mariënheem te supporten! Hierdoor zal er aankomende zondag gezamenlijk een bus vertrekken richting Vroomshoop. De kosten voor deze reis zullen €10 bedragen, exclusief drinken. De vertrektijd wordt later deze week bekendgemaakt!

Mariënheem 1 hoopt op uw steun aankomende zondag om het vlaggenschip naar de finaleronde te supporten. Neem daarbij zoveel mogelijk toeters, bellen, spandoeken etc mee!

Mariënheem1 verliest van Wesepe1

Geschreven door Jolande Kloosterman Gepubliceerd: zondag 22 april 2018

Vanmiddag werd de uitwedstrijd gespeeld tegen Wesepe1. De nummer 5 tegen de nummer 6 van de ranglijst. Mariënheem kwam in de wedstrijd op een 0-2 voorsprong maar kon deze niet vasthouden. Uiteindelijk verloor Mariënheem de wedstrijd met 4-2.

Voor het fotoverslag van Henk Klein Koerkamp klik HIER.