• Gezocht: hoofdtrainer eerste elftal S.V. Mariënheem uitkomend in de 5e klasse zondag

17 jan 2024 Beheerder
  • Wij zijn op zoek naar een trainer die zowel prestatie als plezier hoog in het vaandel heeft staan.
    Het eerste elftal is op het moment een mix van zowel jong als oud, maar zeker enthousiast en waar nog veel rek in zit.
    Het is aan de (nieuwe) trainer om met hen aan de slag te gaan en spelers zowel individueel als in groepsverband te ontwikkelen.

Wij zoeken:
    - Een opgewekte en ambitieuze trainer die doordeweeks op dinsdag en donderdag de trainingen verzorgt en
    op zondag de wedstrijd coacht.
    - Een trainer die tevens oog heeft voor andere (selectie)teams en de dialoog aangaat met andere trainers/leiders
    voor de beste prestaties voor de vereniging;
    - Een trainer die niet bij de pakken gaat neerzitten na een aantal slechte ofminder goede resultaten en de groep op
    positieve en inspirerende wijze blijft stimuleren;
    - Minimaal TC3.

Wat bieden wij:
    - Een cultuur die gekenmerkt kan worden als ambitieus, open en levendig;
    - Prima sportfaciliteiten (hoofdveld kunstgras);
    - Een markconforme vergoeding;
    - Eenjarig contract.

Voor eventuele vragen of opmerkingen kun u terecht bij Dhr. J. Ellenbroek 06 53 12 83 92.
    Graag uw C.V. en/of motivatiebrief sturen naar secretariaat@svmarienheem.nl