In memoriam - Ben Groote Schaarsberg

We ontvingen het droevige bericht dat, na een kort ziekbed, op woensdagmorgen 29 januari ons oud-voorzitter en erelid Ben Groote Schaarsberg is overleden op de leeftijd van 81 jaar.

We kennen Ben als een zeer betrokken persoon die 55 jaar kaderlid is geweest van S.V. Mariënheem. Ben heeft in de beginjaren van de vereniging veel betekend bij de jeugd. Op een later moment heeft Ben ook het voorzitterschap op zich genomen en zo is hij vele jaren het gezicht van de vereniging geweest. Tijdens zijn voorzitterschap is hij nauw betrokken geweest bij de consolidering en verdere vernieuwing van ’t Asspel, heeft hij aanzet gegeven tot de vernieuwing van de ingang en heeft hij in samenwerking nieuwe parkeerplaatsen en trainingsvelden gerealiseerd.

Tot en met dit seizoen is Ben actief geweest bij de zondagochtenddiensten en heeft hij vele bezoekende verenigingen ontvangen bij S.V. Mariënheem. Daarbij stond gastvrijheid hoog in het vaandel.

We hebben Ben gekend als een vrolijke en zeer trotse man die regelmatig op de vereniging te vinden was. Hij was een echte verbinder en kon zeer goed anderen enthousiasmeren om ook iets voor de vereniging te betekenen. Daarnaast was hij erg trots op de recentelijk opgeknapte bestuurskamer.

We zijn hem dankbaar voor alles wat hij voor onze vereniging heeft betekend en we zullen hem ontzettend missen.

We wensen zijn familie veel kracht, troost en sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur S.V. Mariënheem.